Beheerkaarten en GIS

Beheerkaarten en GIS

Een goede kaart is goud waard

Voor veel boseigenaren is het van het grootste belang om over goed kaartmateriaal te kunnen beschikken. Kaarten zijn vaak de basis van een beheer- of werkplan en zijn hét communicatiemiddel bij subsidieaanvragen of bij aanbesteding van werkzaamheden.

Bosbeheer en houtoogst

Met behulp van kaarten worden oogstsituaties, (bos)ontwikkelingen en trends eenvoudig en op overzichtelijke wijze in beeld gebracht. Genomen beheer-maatregelen kunnen na een aantal jaren beoordeeld worden op effectiviteit met de kaart als basisdocument. Houtoogstwerkzaamheden worden in het GIS systeem transparant en volgbaar gemaakt door registratie van bleswerk, flora& fauna, ontsluiting en houtstapelplaatsen. BBA gebruikt ArcGIS als basis voor het maken van kaarten. Gegevens worden digitaal opgenomen en kunnen direct gedeeld en gebruikt worden via de smartphone.

Inventarisaties

Soms is bepaalde kaartinformatie nog niet in de juiste vorm beschikbaar of verouderd. Dan kan het nodig zijn veldinventarisaties uit te voeren om de kaartdatabase weer up-to-date te brengen. BBA kan deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Laag voor laag Verschillende soorten informatie worden in verschillende lagen weergegeven. De juiste combinatie van kaartlagen resulteert uiteindelijk in de kaart die u nodig heeft. Hierin zijn vele combinaties mogelijk.

Toe aan een nieuwe (beheer)kaart? Neem contact op met ons GIS-Team!: info@borgmanbeheer.nl

Kom in contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Borgman Beheer Advies of wilt u graag meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld het door BBA ontwikkelde LogInfra Systeem?

Contact

Afbeeldingen van Beheerkaarten en GIS

Diensten

Zorgplicht en boomcontrole

Flora en fauna checks

Bosontwikkeling en houtoogst

Natuurbrand preventie

Urban forestry communicatie

Uniforme markeertekens

ArcGIS online kaartenportaal

Hout en biomassaketens

Remote sensing & advanced GIS

Hand-out laserpaden

Social media

Volg alle recente ontwikkelingen via de BBA social media.

Adresgegevens

  • Borgman Beheer Advies
  • Hollandseweg 7h
  • 6706KN
  • Wageningen
Tel: +31 (0) 317 769045 — E-mail: info@borgmanbeheer.nl — BTW: NL854800591B01 — KvK: 62393529