Over ons

Over Borgman Beheer Advies

BEHEER VAN BOS, NATUUR EN LANDSCHAP

BBA levert operationele diensten voor het beheer van bos, natuur en landschap. Het beleid van BBA is gericht op het minimaliseren van de effecten op het milieu door haar activiteiten en door activiteiten onder leiding van BBA. Daarnaast stellen wij ons ten doel innoverend en ontwikkelend bezig te zijn in en buiten het vakgebied. BBA werkt zoveel mogelijk met gecertificeerde processen om een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering, advisering en productrealisatie mogelijk te maken. Niets menselijks is ons vreemd, maar wij zullen ons steeds maximaal inspannen om uw vertrouwen waard te zijn.

Medewerkers

David Borgman

David (WUR) heeft de dagelijkse leiding bij BBA. Daarnaast is hij gespecialiseerd in hout- en biomassaketens, boomveiligheid, houtoogst, businesscases en bedrijfsvoering.

George Borgman

George Borgman (Larenstein) is gespecialiseerd in Urban Forestry, blessen en houtmeten, bosbeheer in de meest brede zin van het woord, projectbegeleiding en communicatie.

Margriet Schram

Margriet Schram kunt u bellen of mailen over communicatiezaken, boekhouding, administratie en cursussen.

Paul Kah

Paul (Larenstein) is gespecialiseerd in blessen en houtmeten, beheer- en werkplannen, oogstplanning, boomveiligheid, houtoogstlogistiek en Flora&Fauna inventarisaties en rapportages.

Annemieke Visser-Winterink

Annemieke (WUR) is gespecialiseerd in bosecologie, bosbeheer, hout- en biomassaketens, inventarisaties en beheerplanning.

Nico Spliethof

Nico (Larenstein) is gespecialiseerd in GIS toepassingen, ArcGISonline, Remote Sensing, laser scanning, blessen, houtmeten en inventarisaties.

Jeroen Oorschot

Jeroen (Larenstein en Freiburg) is gespecialieerd in bosbeheer, advies aan overheden, terreinbeherende organisaties en particulieren, blessen en houtmeten, lokale biomassaketens en meer.

Maurits de Groot

Maurits (Larenstein) is een veelzijdig adviseur met een focus op bleswerk, boomveiligheid, bosinventarisatie, beheerplanning en klimaatslim bosbeheer. 

Erik Brendeke

Erik  Brendeke is sinds oktober 2019 bij ons aan het werk als parttime beheerassistent. 

 

Social media

Volg alle recente ontwikkelingen via de BBA social media.

Adresgegevens

  • Borgman Beheer Advies
  • Hollandseweg 7h
  • 6706KN
  • Wageningen
Tel: +31 (0) 317 769045 — E-mail: info@borgmanbeheer.nl — BTW: NL854800591B01 — KvK: 62393529