Over ons

Over Borgman Beheer Advies

BEHEER VAN BOS, NATUUR EN LANDSCHAP

BBA levert operationele diensten voor het beheer van bos, natuur en landschap. Het beleid van BBA is gericht op het minimaliseren van de effecten op het milieu door haar activiteiten en door activiteiten onder leiding van BBA. Daarnaast stellen wij ons ten doel innoverend en ontwikkelend bezig te zijn in en buiten het vakgebied. BBA werkt zoveel mogelijk met gecertificeerde processen om een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering, advisering en productrealisatie mogelijk te maken. 

Medewerkers

David Borgman

David (WUR) heeft de dagelijkse leiding bij BBA. Daarnaast is hij gespecialiseerd in hout- en biomassaketens, boomveiligheid, houtoogst, businesscases en bedrijfsvoering.

George Borgman

George Borgman (Larenstein) is gespecialiseerd in Urban Forestry, blessen en houtmeten, bosbeheer in de meest brede zin van het woord, projectbegeleiding en communicatie.

Margriet Schram

Margriet Schram kunt u bellen of mailen over communicatiezaken, boekhouding, administratie en cursussen.

Paul Kah

Paul (Larenstein) is gespecialiseerd in blessen en houtmeten, beheer- en werkplannen, oogstplanning, boomveiligheid, houtoogstlogistiek en Flora&Fauna inventarisaties en rapportages.

Annemieke Visser-Winterink

Annemieke (WUR) is gespecialiseerd in bosecologie, bosbeheer, hout- en biomassaketens, inventarisaties en beheerplanning.

Nico Spliethof

Nico (Larenstein) is gespecialiseerd in GIS toepassingen, ArcGISonline, Remote Sensing, laser scanning, blessen, houtmeten en inventarisaties.

Jeroen Oorschot

Jeroen (Larenstein en Freiburg) is gespecialieerd in bosbeheer, advies aan overheden, terreinbeherende organisaties en particulieren, blessen en houtmeten, lokale biomassaketens en meer.

Maurits de Groot

Maurits (Larenstein) is een veelzijdig adviseur met een focus op bleswerk, boomveiligheid, bosinventarisatie, beheerplanning en klimaatslim bosbeheer. 

Erik Brendeke

Erik  Brendeke is sinds oktober 2019 bij ons aan het werk als parttime beheerassistent. 

 

Laura Boukje Huijzer-Stelwagen

Laura (Larenstein) is gespecialiseerd in GIS toepassingen.

Femke Dolstra

Femke (WUR) is gespecialiseerd in de uitvoering en verwerking van houtmeetkundige bosinventarisaties, bijbehorend GIS-werk en jaarringonderzoek.

Marcel Lusink

Marcel (Larenstein) is specialist op het gebied van houtmeetkundige bosinventarisaties, van uitvoering tot de verwerking en interpretatie van data en is daarnaast een deskundig beheerder van bos en landgoed.

Arno van der Sluis

Arno van der Sluis (Larenstein) is gespecialiseerd in bosinventarisaties. Met name opname volgens SYHI en Woodstock methodieken.

Social media

Volg alle recente ontwikkelingen via de BBA social media.

Adresgegevens

  • Borgman Beheer Advies
  • Hollandseweg 7h
  • 6706KN
  • Wageningen
Tel: +31 (0) 317 769045 — E-mail: info@borgmanbeheer.nl — BTW: NL861072066B01 — KvK: 77630890